Call 10:00 AM / 18:00 PM

+0316 118 50 511

Bio Tanix Force Field Mask 1kg - Prime Pro

 

Het werd exclusief ontwikkeld om de haarvezel te herstellen en het volume te verminderen. Het is een product verrijkt met een complex van voedingsstoffen, aminozuren en een mengsel van 7 koninklijke oliën die een natuurlijke verandering in de streng veroorzaken. Het werkt door de haarvezel te vullen met massavervanging en zorgt voor het volledige herstel van beschadigd haar, waar meer haar verzorging nodig heeft, een beschermende laag vormt, vocht vasthoudt en de nagelriem afdicht. Het is een innovatieve behandeling om het werk van professionele kappers te vergemakkelijken. PROTEIN REDUCER REPAIR biedt een complete behandeling voor alle haartypes. Het resultaat is zacht haar, vol glans, gezond en gehydrateerd met een lange levensduur. Het werkt gegarandeerd in slechts 30 minuten!

Hoe te gebruiken:
-Na het wassen van het haar, droog 50% van de draden met een handdoek en verdeel het in 4 gelijke delen.
- Breng draad voor draad of vernis aan met een fijne kam. Laat het inwerken op de pauzetijd van 30 minuten, geen warmtebron nodig.
-Na de pauze, spoel het haar met water, droog en borstel de lont om de draden af ​​te voeren, waardoor de satijnen aanraking en de intense gloed worden geactiveerd.
-Het resultaat is een zacht haar met extreme glans en perfecte toon, met een actie van slechts 30 minuten. Geschikt voor alle haartypes.
-Als u een grotere vermindering van kroes wilt, plank haar bij 200 ° C 5 tot 10 keer in fijne wieken. Gebruik in licht verkleurd haar het bord op 180 ° C en pluk altijd meer de wortel dan de uiteinden. Spoelen niet nodig, afwerking zoals gewenst.

Hyaluronzuur:
• Anti-verouderingsactie;
• Vult cuticulaire kloven;
• Vormt een buitenlaag die helpt bij het handhaven van hydratatie;
• Helpt de integriteit van vezels en haarvaten te behouden;
• Houdt garen gezond, met natuurlijk ogend, flexibel en zeer helder.

Looizuur: gewonnen uit zwarte acacia, werkt in op het haar en geeft waterstof af en zorgt voor volumevermindering en kroezen.
Murumuru-olie: Fruit van de Amazone, een soort kokosnoot, wordt uit de zaden een olie gewonnen die rijk is aan laurinezuur, myristinezuur en oliezuur. Het gebruik van Murumuru-olie heeft veel voordelen: het is zeer voedzaam, verzachtend en hydraterend voor het haar en zorgt voor het herstel van vocht en natuurlijke elasticiteit van het haar.

Bacaba Olie - Açu: Het wordt gewonnen uit een enkele stengel palm is het best bekend in de staat Pará, is groenachtig en geparfumeerd, met fysisch-chemische eigenschappen vergelijkbaar met die van olijfolie. Het hoge gehalte aan linolzuur (16%), essentiële vetzuren (EFA), een van de lipidecomponenten van het garen, helpt waterverlies te verminderen en droogheid te voorkomen door de hoofdhuid te revitaliseren.

Violet 43: Italiaanse technologie met een mengsel van pigmenten met een hoog fixerend vermogen dat de vezels doordringt, de toon veel langer behoudt en de ongewenste tonen elimineert.